ALEXANDRU MORARU: CUVÂNT CĂTRE IUBITA MEA


CUVÂNT CĂTRE IUBITA MEA

SECRETELE ISTORIEI cu ALEXANDRU MORARUSECRETELE ISTORIEI cu ALEXANDRU MORARU

Scumpă, Dulce și Talentată Femeie!

Am scris despre tine primul, am scris despre talentul tău poetic și publicistic, pentru ca lumea să te cunoască și să știe că există o asemenea poezie frumoasă, care se numește Maria Vlas Botnaru!

Am scris și despre calitățile tale excepționale de Om cu o educație aleasă; cu omenie și onestitate sută la sută; cu sentimentul patriotic românesc dezvoltat la superlativ; cu concepțiile tale moderne de viață, dar păstrând cu sfințenie tradițiile noastre naționale românești din Basarabia; cu bagajul vast de cunoștințe în domeniul literaturii române, istoriei naționale, a medicinii populare netradiționale, a cunoștințelor gastronomice și culinare…

O Femeie firavă, care nu din datorie, ci din Dragoste a dat viață, a crescut și a educat 3 copii mininați; o Femeie, care depășind toate nedreptățile vieții, s-a consacrat acestor copii, limitâmdu-se la multe, inclusiv viață personală…

Astăzi mă scald în Marea Dragostei, adunată de tine picătură cu picătură, așa cum numai tu știi să iubești… Din dragostea noastră întârziată, dar sinceră, s-au născut două volume de vresuri frumoase: „Imensitatea Iubirii” și „Urmele Dragostei Eterne” și două bloguri în internet.

Prima culegere de versuri a fost lansată în satul tău de baștină cu un an în urmă. Sărata Galbenă, Hâncești te-a primit nu ca pe un oaspete drag, ci ca pe unul din cei mai dragi copii ai săi cu care se mândrește. Ai adunat o sumedenie de aplauze…

Zilele acestea, mai concret la 6 aprilie 2014 în satul tău va fi o sărbătoare a sufletului, o sărbătoare a cărții, pe care o vei lansa, „Urmele Dragostei Eterne”.

Cu siguranță, conducerea primăriei și a bibliotecii rurale Sărata Galbenă au făcut o alegere înțeleaptă, când au decis să organizeze o asemenea activitate culturală anume cu tine.

Voi fi alături de tine și în această zi deosebită și în toate celelaltezile însorite sau cu mai puțin soare,  fiindcă TE IUBESC, fiindcă ești suflețelul meu la bine și la greu, ești tot ce mi-am dorit în viața asta la capitolul Dragoste și Fericire!

Îți sărut mâinile tale frumoase și harnice, care scriu versuri de excepție!

Al tău, Alexandru Moraru

SECRETELE ISTORIEI cu ALEXANDRU MORARUSECRETELE ISTORIEI cu ALEXANDRU MORARU

SECRETELE ISTORIEI cu ALEXANDRU MORARUSECRETELE ISTORIEI cu ALEXANDRU MORARU

SECRETELE ISTORIEI cu ALEXANDRU MORARU

SECRETELE ISTORIEI cu ALEXANDRU MORARUSECRETELE ISTORIEI cu ALEXANDRU MORARU

SECRETELE ISTORIEI cu ALEXANDRU MORARU

 Sursă: http://www.mazarini.wordpress.com

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s