Inimioarele lor au nevoie de iubirea noastră…


Inimioarele lor au nevoie de iubirea noastră…

familia madan 5

Fetiţa cu cosiţe şi bolfiţe de lângă mine este Ecaterina. În braţe îl ţin pe Chiril, frăţiorul ei, care a venit pe lume acum o lună. Sunt nu numai fraţi de sânge, dar şi fraţi de suferinţă pentru că ambii s-au născut cu acelaşi viciu cardiac: Tetrada Fallot.

Ecaterina are 6 ani. Pe când avea 3 luni a suportat prima intervenţie chirurgicală, iar la 1 an şi 9 luni cea de-a doua operaţie. Acum micuţa necesită urgent o corectie radicală a viciului. În plus, ultimele investigaţii făcute în ţara noastră au arătat că fetiţei îi lipseşte o venă de primă importanţă, care merge la plămânul stâng. Şi pentru că asemenea operaţii chirugicale nu se realizează încă în Moldova, familia va trebui să meargă în Germania, la o clinică specializată. Costurile operaţiei se ridică la 30 de mii de euro. familia madan 4 Cu 9 luni în urmă Ana şi Pavel Madan au aflat că vor deveni din nou părinţi. La termenul de 22 de săptămâni de sarcină medicii le-au pus acelaşi verdict dur: băieţelul din burta mamei suferă de Tetrada Fallot. Mama a refuzat să întrerupă sarcina şi nu doar că l-a adus pe lume pe Chiril, dar, împreună cu soţul ei luptă cu înverşunare să-l menţină în viaţă. Cu privirea tristă şi cu lacrimi care-i jucau în ochi, Ana mi-a destăinuit faptul că adoră să-i simtă inimioara bătând atunci când îl hrăneşte la piept şi se topeşte atunci când Chiril îi schiţează un zâmbet. E băiatul pe care şi l-au dorit atât de mult ca să le întregească familia.

familia madan 1 familia madan 2

Încă din primele zile de viaţă Chiril a suportat o intervenţie pe cord într-o clinică specializată din Kiev. Peste câteva săptămâni va pleca din nou în Ucraina pentru o nouă operaţie. Şi aici preţul de 15 mii de euro este unul usturător pentru o familie care încearcă să se întreţină din agricultură. La cât de puternic s-a dovedit a fi în faţa bolii şi a sorţii, dorinţa lui de a trăi şi de a gusta din amărăciunile şi bucuriile vieţii, cu siguranţă va face ca, atunci când va creşte mare, Chiril să devină un adevărat bărbat al neamului! Pentru aceşti doi copii, pentru aceşti părinţi luptători care au vândut tot ce au putut şi au mers cu mâna întinsă pe la toţi oamenii mărinimoşi, pe data de 27 iunie va fi organizat un Bal de Caritate de Excepţie cu participarea Cavalerilor de Malta din Moldova, România şi Italia.

În timp ce unii luptă pentru putere, bani şi avuţie, noi vrem să facem fapte bune!

Toţi cei pe care i-a impresionat această poveste şi care poate vor să ajute familia Madan, pot suna părinţii pe numărul de telefon 069911323, sau pot dona în conturile bancare: MD47VI 000000223351123168  Euro MD90VI 022331100000126  USD Ana Madan Pavel Madan

Sursă:www.aurarevenco.wordpress.com

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în ATELIERE DE CREAŢIE, CEL MAI SCUMP DAR... SĂNĂTATEA!, IMPERATIVUL ZILEI, OAMENI CELEBRI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s