Momente de inspiro (3) Încă topește dorul de El


Momente de inspiro (3)

Încă topește dorul de El

1477952_676094822423351_467707389_n

Timpul de până la plecarea lui l-ai tixit în amintirile ce ți-au umplut întregul de minte și l-ai numit ieri. Un ieri nerușinat, aș zice din cale afară de îndrăzneț,    căci  s-a  înșirat în voia sa peste totul casei: geanți, ceasuri, parfumuri alese, paltoane, pantofi, rochii, bijuterii, cărți, veselă… totul respiră, păstrează, aduc a  El.

Ieri a fost viața spre care mergeați împreună, gând la gând, vis la vis, energici, înțelepți, pozitivi.

Unde, când, cum s-a produs cutremurul nu mai contează. Ruinile aburesc a durere doar în ochii tăi, gloanțele ploii cosesc doar visele tale. Da, nu mai contează ce simți tu, ce vrei tu, cum vrei tu și când, nici de ce ai avea nevoie, condamnată la dezastrul sufletesc ești numai tu. Contează doar acel glas îngeresc, care în fiecare clipă te poate ridica din cea mai rea vreme sufletească doar cu un zâmbet sau cu: „mami, te iubesc mult, mult!” și care cu tot farmecul îngeresc, absolut, nemaipomenit, pentru El, cel care i-a dat zămislire, n-a putut fi o piedică în calea trădării. Da, este greu, insuportabil, câte odată… dar nu tu ai pierdut, El a pierdut, cea ce i-a fost hărăzit de cer.

Încă te topește dorul lui și ai face orice sacrificiu, din nou tu, ca micuțul vostru, să vă cheme pe rând așa cum obișnuia: „mami! tati!…”

Ieri a rămas mai ușor, azi e nesuferit de greu, un sfârșit întotdeauna este dureros, dar nu uita, orice sfârșit este un nou început, iar un început, (îți mai aduci aminte?), întotdeauna este fericit…

Hai, zâmbește, pregătește-ți loc destul pentru un viitor extraordinar! Iartă-L, cerul ne poartă tuturor de grijă și pentru această răscruce vei fi binecuvântată cu o dragoste specială, la fel cum ești Tu, Femeie credincioasă, Mamă deosebită și Om extraordinar!

12 decembrie  2016                   Maria Botnaru

Sursă imagine: google.md

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în MOMENTE DE INSPIRAȚIE și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s